Män håravfall

MALE BALDNESS PATTERN (ANDROGENETIC ALOPECIA)

Denna typ av håravfall är den vanligaste typen av håravfall hos män och tenderar att ha en meningsfull effekt på deras utseende (hur gammal de ser ut som) och deras självförtroende. Håravfallet kan börja så tidigt som vid 16 års åldern och tenderar att utvecklas under resten av sitt liv.

Orsaken till androgenetisk alopeci är relaterad till sitt genetiska arv eller släkthistorik av håravfall och är förknippad med det manliga könshormonet som kallas Androgen.

Män med manlig form skallighet är utmärkta kandidater för hårbottenmikropigmentering (eller SMP) eftersom det döljer deras håravfall, vilket ger dem en yngre look samtidigt som det lyfter deras självkänsla.

* Dessutom kan många män under behandling konstatera att SMP-processen i sig stimulerar viss hårtillväxt. Detta beror på det faktum att den nålteknik som används under SMP-förfarandet sätter in pigmentet i hårbotten och främjar blodcirkulationen medan folliklarna matas med syre och näringsämnen.

RESULTAT AV SCALP MICROPIGMENTATION för män är:

Rakat huvud:

Om hela huvudet är rakat, kan SMP vara ett utmärkt stylingalternativ för män med Androgenetic Alopecia. Denna typ av SMP-applikation är rent kosmetisk.

Förhöjning av hårets utspädning:

Om håret på överst på kronan är iförtunning, i tillräcklig längd och det finns tillräckligt med hår, kan SMP användas som en permanent concealer för att mildra kontrasten mellan håret och hudfärgen, vilket ger utseendet av fylligare hårväxt. Detta är också en fantastisk lösning för män som har ett utarmatgivarområde och helt enkelt inte kan få den täckning som de behöver för att dölja det utarmade området.

Behandlingar av olika ärr Alopeci:

män som har tillstånd som Alopecia Areata och Alopecia Totalis, där hårtransplantation inte är ett alternativ, är också bra kandidater för scalp Micropigmentation. SMP kommer att blanda de bleka fläckarna med det omgivande håret och ge illusionen av tät hårväxt. Om hårförlusterna är omfattande, blir detta endast ett alternativ om mannen är villig att raka hårbotten för att uppnå en full hårillusion.

hgjh