CoolShape

Frys bort dina fettdepåer med CoolShape – Fettreducering med kyla

Vill du bli av med fettdepåer runt mage, under rumpan, in- eller utsida lår eller kärlekshandtag men har svårt att lyckas med det trots fysisk aktivitet och en god kosthållning? Då är Coolshape fettreducering en behandling för dig! Prova vår CoolShaping RS1 som permanent reducerar dina fettdepåer genom en ny behandlingsteknik. Coolshape fettreducering är en kontrollerad nedkylning av underhudsfettet. Effekten av nedkylningen innebär att fettcellerna skadas av kylan och orsakar en naturlig celldöd utan att skada omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar. Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Därefter fortskrider kroppens egen process (Apoptosen) att ta hand om kristalliserade fettceller ända upp till tre månader efter behandlingen. Enligt vetenskapliga studier kommer i genomsnitt 20-30% av fettskiktet att försvinna.

Coolshape fettreducering är ett alternativ till fettsugning men utan att behöva göra invasiva ingrepp. En behandling med CoolShaping RS1 är en mer ekonomisk behandling för att bli av med oönskade fettdepåer samt att du slipper alla riskerna som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi. Dessutom ger fettreducering med Coolshape ingen konvalescens. 

Mer information om fettreducering med kyla – Cryolipolysis

Hur fungerar fettfrysning

Fettreducering med Coolshape är en unik behandlingsmetod där vi använder ett eller flera handstycken som med hjälp av vakum suger in fettlagret och kyler ner fettcellerna på ett kontrollerat sätt till -8ºC. Fettcellerna skadas av kylan och orsakar en kristallisering av fettsyrorna som finns inuti fettcellerna. Fettcellerna inträder i ett stadie som kallas Apoptos dvs att fettcellerna dör och vi erhåller en fettreducering. I varje fettcell finns det Triglycerid som rinner ut ur fettcellen när den dör. Ämnet tar kroppens lymfsystem hand om på ett naturligt sätt. Omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar är inte lika känsliga som fettceller och skadas inte av kylan.  Vi rekommenderar att du dricker lite mer vatten än du brukar och att du under den första månaden ökar din förbränning genom att ta regelbundna promenader. Här kan du se vad som händer med dina fettceller under och efter en fettfrysning.  

Vilka resultat kan jag förvänta mig av Coolshape fettreducering

Fettreducering med kyla är en metod som är vetenskapligt bevisad, detta är viktigt att poängtera. Du kommer att få ett permanent resultat efter behandlingen!Tjockleken på fettlagret kommer att minska med i genomsnitt 20-30%. Vill man ha ytterligare en minskning så uppnås det genom upprepade behandlingar. En rekommenderad kur är på 1-3 behandlingar på samma område med 8 veckors mellanrum. Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Det är också viktigt att förstå att kroppens egen process att ta hand om kristalliserade fettceller fortsätter ända upp till tre månader efter behandlingen. Det slutgiltiga resultatet syns därför först efter cirka 90 dagar. Resultatet är permanent under förutsättning att du behåller din vikt, annars kan resterande fettceller givetvis öka i volym.Det är dock viktigt att poängtera att Coolshape inte är en bantningskur. Eller en behandling som totalt eliminerar kraftig övervikt och fetma. Det här typen av behandling är kroppsformning där mindre oönskade fettdepåer tas bort. Vi rekommenderar alltid våra kunder att kombinera den här typen av behandling med någon form av fysisk aktivitet som t.ex. promenader. Fatfreezing med CoolShaping RS1 är en effektiv procedur som verkligen ger ett permanent resultat. 

Om behandlingen

Behandlingen och fettreduceringen är smärtfri, säker och mycket effektiv. Inledningsvis appliceras ett speciellt membran med kylvätska över området som ska behandlas. Detta känns som en kall handuk läggs på huden. Därefter aktiveras munstycket och det utvalda området sugs in i kammaren och kyls ner till -8ºC under 1 timme. I början känner du enbart ett kraftigt suget och en kylande känsla. Efter några minuter har kylan bedövat området fullständigt och du känner absolut inget. Du kan faktiskt i lugn och ro läsa en tidning utan obehag. Efter 1 timme avlägsnas munstycket och området masseras under några minuter. Efter ytterligare några minuter kan du i lugn och ro fortsätta din dag som vanligt. Vissa områden är mycket svåra att träna bort som kärlekshantag, ridbyxlår, gäddhäng och graviditetsmage men är exempel på områden som lämpar sig perfekt för vår fettfrysning.  

Biverkningar

Tidigare har t.ex. fettsugning kunnat vara lösningen på fettreduktion men det är ett kirurgiskt ingrepp och är en mer kostsam behandling. Fettfrysning och Coolshape är en icke-invasiv och en skonsam behandlingsform som effektivt tar bort oönskade fettdepåer och du slipper de risker som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi. Enligt de vetenskapliga studier som gjort inom fettreduktion med kyla eller fettfrysning finns det inga komplikationer eller långsiktiga riskerna med en cryolipolysis behandling. De frysta fettcellerna tas omhand på ett naturligt sätt av kroppens metabolism. Det finns dock några vanliga biverkningar som tillfälliga domningar och blåmärken i det behandlade området. Vissa kan också uppleva en stickande känsla eller trånghet men dessa biverkningar sitter endast i någon dag. 

RF – ansikte/kropp

Radiofrekfenser

stimulerar och ökar cirkulationer i kroppilärerna samt ökar produktion av kollagen. Kollagen är ett fiberprotein som utgör en tredjedel av allt protein i kroppen.Kollagen finns i bindväv som ben, hud och blodkärlsväggar. Kollagen tillsammans med elastin svarar för hudens elasticitet, fashet och fuktbalans. När huden sträcks motvarkar kollagenfibrerna översträckning och deras huvudsakliga uppgift är att återföra huden till sitt ursprungsläge efter sträckning.

Radiofrekfens är en designad teknologi för skönhetsbehandlingar som reducerar rynkor och ger en uppstramning av huden i ansikte, hals, dekolltage och hela kroppen. RF rekomenderas till alla hudtyper under hela året. Under behandling har man bara varm och stickande känsla.

RF- behandling rekommenderas för:
 • Reduktion av rynkor
 • Uppstramning av slapp hy
 • Förbättring av ansikt och halskontur
 • Förbättring av kroppskonturen
 • För att öka blod- och lymfcirkulation
 • Fettreducering
 • Cellulit behandling
 • kollagen nivå
 • Åtstremning lös hud
Kontraindikationer till RF:
 • Hjärtsjukdomar
 • Blodsjukdomar
 • Pacemaker
 • Metaller i kroppen
 • Graviditet
 • Infektioner
 • Epilepsi
 • Diabetes
 • Avvikande blodtrycksvärde.
 • Botox
 • Fillers

Vid ovannämnda sjukdum, rådgör först med din läkare och be om ett intyg.

Innan / efter behandling:
 • Utför Ej en ansiktspeeling dagen före / efter behandling
 • En del kan få en rodnad på behandlingstillfället,som brukar ge med sig efter några timmar
 • Inte solla dom närmsta dagarna effter behandling
 • Rekomenderas solfaktor

Kavitation – fettreducering

Kavitation

är en av de mest avancerade formerna av fettsugningen. Behandlingen rekommenderas framförallt till personer som vill göra sig av med fett runt midjan, knä och lår. Metoden hjälper att reducera celluliter i alla stadium.

Kavitation utförs med hjälp av lågfrekventa ultraljudsvågor som ger upphov till tryck och undertrycksvågor. Låga frekvenser påverkar bara fettcellerna och inte andra mjukdelar i kroppen. Cellmembran går sönder och fettet frigörs.

Direkt efter behandlingen genomförs en form av massage för att öka metabolismen hos det sönderfallande fettet. Redan under behandlingen rekommenderas ökat intag av vatten och en fettreducerad diet. De bästa effekterna fås efter en serie cavitation (5-15, beroende på patientens behov). Omkretsen på de behandlade områdena minskar efter 4-5 veckor.

För att uppnå bästa resultat rekommenderas kombinera Kavitation mer RF-behandlingar.

Carbon peeling

Hollywoodpeeling (Hudföryngring)

Kallas också för ”carbon laser behandling”. En behandling som kommer från hollywood och erbjuds på fina salonger runt om i världen.

Hollywoodpeeling är den senaste peeling-behandling med laserteknik där man använder en aktiv kol-lotion. En hudföryngrings metod som funkar för alla!
En medicinskt aktiv kol-lotion appliceras på huden och låter den torka i ca 15 minuter. Sedan med hjälp av en Q-Switch Nd: YAG laser bryts ner kolet till små partiklar. följande positiva effekter på den behandlade huden uppnås:
-Slätare hud
-Ny lyster
-Ytliga rynkor och stora porer reduceras
-Minskar pigmenteringsfläckar
-Förbättrar hudtoner
-Gör huden fastare

Philing plasma

Vad är PhiLings? 

PhiLings är den senaste tekniken inom ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. PhiLings Plasma Technology är den ultimata hudföryngrings- och åtstramningsbehandlingen som består av plasmaljusbehandlingar kombinerade med effektiv eftervård. Behandlingen kan användas var som helst på kroppen där du har rynkor eller slapp hud.

För att skydda sig mot yttre påverkan genomgår vår hud en ständig förnyelse och regenerering. Men ju äldre vi blir desto sämre fungerar hudens egna förmågor att producera kollagenfibrer och förnya sig. PhiLings återfuktar huden och stimulerar den naturliga kollagenproduktionen och dina befintliga rynkor blir mindre synliga.

Vi behandlar huden med en gellösning av vitaminer och hyaluronsyrasom binder vätska metaboliskt och återfuktar huden på djupet. Under nästa steg skapar vi en typ av plasmaskador i rynkorna, det skapar dels en omedelbar hudspänning och dels en fokuserad bildning av fibrosvävnad som släpper från hudytan och förhindrar ytterligare fördjupning av befintliga ojämnheter.

För att uppnå maximal effekt av kollagenbehandlingen, kompletterar vi den med en speciellt utformad vitamincocktail med stimulerande ämnen som du använder under fem dagar.

PhiLings Plasma Technology är rekommenderad som en förebyggande åldersbehandling som upprepas var sjätte månad för dig som är mellan 30 och 40 år. För dig som är över 40 år rekommenderar vi en behandling som innebär omedelbar förbättring av hudproblem. Behandlingen består av tre kurbehandlingar som upprepas med två till tre veckors mellanrum en till två gånger om året. Hur ofta du behöver behandlas beror på hudens förutsättningar och vilket resultat du vill uppnå.

Platelet Rich Plasma (PRP)

Beskrivning av behandling:

Blodplättsrik plasma (PRP), är riktad för alla människor, både män och kvinnor, som värdesätter naturprodukter. De som inte än har drabbads av åldrande hud men vill behålla sin hud ung och fräsch, samt de som redan vill bromsa hudens åldrande eller de som lider av olika slags allergier.

PRP är en autologisk blodplättsrik plasma som utvinns från ditt eget blod. Aktiva trombocyter som ingår i plasmat avger viktiga för hudcells regenerering tillväxtfaktorer, som bland annat stimulerar tillväxten och mognaden av epidermalceller, stimulerar syntesen av extracellulära matrix, aktiverar mikrocirkulationen, stimulerar DNA-syntes samt stimulerar fibroblaster att producera kollagen.

Effekter:

De första effekterna av behandlingen är ofta synliga redan efter 2 veckor. Rekonstruktion av vävnad börjar vid 48 timmar efter den första behandlingen. Tydligt förbättrad hudspänning, elasticitet, hudtäthet, ombyggnad av kollagenfibrer samt fyllning av små rynkor erhålls efter tre behandlingar.
Behandlingens effekt kan påverkas av t.ex. ålder (ju yngre man är desto snabbare effekt) eller levnadsvanor (rökning, alkoholöverkonsumtion).

Indikationer:

• Regeneration och vitalisering av huden
• Hudföryngring
• Fyllning av små rynkor
• Uppstramning och förbättring av hudton
• Ärr efter t. ex acne
• Små hudfläckar

Blodplättsrik plasma rekommenderas också för behandling av håravfall och skallighet.

Förfarandet:

Förfarandet är ganska snabbt och enkelt och utförs av en legitimerad Sjuksköterska med utbildning i estetisk kosmetologi. I det första steget tas en liten mängd blod som vid vanlig blodprovstagning Efter centrifugering utvinns plasma från blodet som innehåller aktiva blodplättar. Dessa injiceras i huden med mesoterapi teknik.
Under de närmsta dagarna och veckorna frigör blodplättarna tillväxtfaktor och pre-stamceller som ökar kollagenproduktionen och hudens struktur och ton förbättras successivt. Full förnyelse av kollagen tar upp till tre månader.

Kontraindikationer och biverkningar

Eftersom alla komponenter i den erhållna PRP kännetecknas av autologisk ursprung, är risken för lokala immunreaktioner, intolerans samt allergi är utesluten.

Kontraindikationer är:

• Blodsjukdom, ostabil diabetes
• Cancer
• Graviditet och amning
• Intagning av blodförtunnande läkemedel

Fillers

Fillers 

används för behandling av ansiktsrynkor samt för justering av ansiktsvolym och formning av ansiktskonturer. Allt ifrån bekymmersrynkor, kråksparkar och olika typer av ärr, till läppar, kindben eller skulptera ditt ansikte. Fillers tillverkas av en icke-animalisk hyaluronsyra, mycket lik kroppens egen hyaluronsyra, som även kan hjälpa huden att återställa sin forna spänst och vitalitet.
Processen för åldrande i hud och kropp är oundviklig. Inte desto mindre, är det en naturlig del i vårt liv, både för kvinna och man, att vilja förbättra, den image andra har av oss, eller den vi har om oss själva.
Vi använder fillers som är extremt rena produkter och håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll och en unik produktionsprocess, S.m.a.r.t. allt för att säkerställa en minimal risk för eventuella biverkningar.

Hur går behandlingen till?

Fillers injiceras i huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkan.

En behandling är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Fillers injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat.

Rynkor och hudveck:

Med ålder förändras huden av att hyaluronsyras mängd och funktion i huden förändras. Detta gör att vissa ansiktslinjer och rynkor blir djupare och med tiden mer och mer synliga. Dess karakteristiska åldersförändringar kan behandlas med Fillers vilka består av hyaluronsyra som är väldigt lik kroppens egen. Fillers injiceras under huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkor i det besvarande område samt för att främja kroppens eget produktion av hyaluronsyra.

Läppar:

Vackra, sensuella, fylliga läppar behöver inte vara en dröm. Inte varje kvinna föds med läppar som uppfyller hennes förväntningar. I denna situation är en Fillersbehandling ett värdefullt alternativ.
Efter behandlingen är läppar väl återfuktade, återfår sin naturliga färg och ursprungliga fasthet. Även fina rynkor som kan finnas runt läpparna kan försvinna och på så sätt är det möjligt att uppnå ansiktes föryngringseffekt.

En behandling är enkel och görs snabbt. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat. Behandlingens tid är beroende på vad som ska behandlas.

Biverkningar:

Allergiska reaktioner eller andra biverkningar är väldigt ovanliga vid fillers behandling. Dock, som vid andra injektionsbehandlingar kan stickrelaterande biverkningar som rodnad, svullnad eller små blåmärke uppstå. Dessa biverkningar försvinner efter några dagar.

Vi använder fillers som är extremt rena produkter som håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll och en unik produktionsprocess, S.m.a.r.t. allt för att säkerställa en minimal risk för eventuella biverkningar. Produkten integreras snabbt och den omedelbara effekten av behandlingen är mycket naturlig och har en duration på 6 till 18 månader.

Effekt och duration påverkas bland annat av behandlingsställe, injektionsvolym, individens ålder och livsstil.

PDO

content in preparation

Mesoterapi

Mesoterapi

är en av de mest effektiva och mest populära skönhetsbehandlingar. Den tillför effektivt näring till huden samt återställer hudens friska, ungdomliga utseende. Detta är en behandling som förbättrar hudens kvalité samt reducerar tecken på hudens åldrande.
Mesoterapi är en metod som använts i åratal inom estetisk kosmetologi samt dermatologi. Under behandlingens gång injiceras olika aktiva substanser in i huden som är anpassade till hudens behov. Beroende på behoven kommer behandlingen att återfukta huden, komplettera brister av vitaminer och mineraler, öka hudens ytspänning och elasticitet samt förbättra mikrocirkulationen i huden.
Penetreringsdjupet av de ämnen som används, och därmed behandlingens effektivitet kommer emellertid att bero på vilken typ av mesoterapi teknik som används.

Överhudens viktigaste roll är att skydda de djupare hudskikten mot inträngning av skadliga ämnen som inkluderar allergener och mikroorganismer, såväl som att skydda huden mot UV-strålning. Detta är möjligt tack vare flera olika mekanismer som bildas för att försvara huden. Detta omfattar s.k. keratinisering, dvs processen för fullständig ersättning av hudceller. Emellertid, den processen som pågår för att säkerställa utbytet av skadade celler till nya celler, är ett allvarligt hinder för penetration av aktiva substanser som finns i vanliga kosmetiska produkter. Det är bevisat att endast cirka 0,3% av de föreningar som levereras från utsidan (t ex.,. kräm) kan tränga in i huden. Därför är injektions behandlingar det bästa alternativet till att tillföra de viktiga substanserna in i huden.

Indikationer för mesoterapi

• Förebyggande syfte, anti-aging behandling – stimulerar hudcellens metabolism, ökar syntesen av kollagen och elastin, minskar rynkor, förbättrar hudens elasticitet och fasthet;
• Grå, trött, uttorkad eller solljus skadade hud- för att förbättra hydratiseringen och vitalisering av huden;
• Hudbristningar – är en av de mest effektiva metoderna för eliminering av hudbristningar, (inklusive de i atrofisk stadiet);
• Celluliter – för att förbättra mikrocirkulationen och påskynda lipolys (fettförbränningen);
• Ärr orsakad av acne eller trauma – rekonstruktion av kollagenfibrer;
stärka de försvagade hårsäckarna och förhindra håravfall
• Hudens slapphet – för att förbättra elasticitet och hudton;

Hur utförs behandlingen?

Under Mesoterapi tillförs de terapeutiska ämnena in i huden med hjälp av små injektioner vilka gör att aktiva substanser tränger in i de djupa hudskikten – dermis eller subkutan vävnad (ett djup av ca 0,5-4 mm).

Proceduren kan utföras på flera sätt:

• Med hjälp av en nål och spruta – möjliggör djup administration av dem valda ämnena in i huden samt rynkor och hudveck.
• Genom en speciell pistol, som har en liten nål och ett speciell automatiskt läge som säkerställer att lika mycket preparatet tillförs i hela det behandlade området.
• Med hjälp av s.k. Roller – med många mikro-nålar som finns på en rulle, så att man kan få ca 500 tusen mikrokanaler inom fem minuter. Användningen av vårdande cocktail, ger djup penetration av aktiva substanser in i huden.

Fördelar med mesoterapi

• En gradvis förbättring av hudens tillstånd, synlig redan efter första behandlingen;
• För alla hudtyper
• Ingen ålders begränsning
• Kort tid för hudens läkning
• Minimal risk för allergi
• Ingen permanent hudskada efter behandlingen
• Hög effektivitet av hudens revitalisering, håravfall, celluliter och hudbristningar
• Långvariga effekter

Pris för behandling varierar mellan 1000kr-2800kr. och är beroende av vilken metod som används, vilka cocktailer som väljs samt på det behandlade områdets storlek. Det finns också möjlighet att köpa behandlingar i paket för ett lägre pris.

MESOTERAPI FÖR DINA ÖGON

En bio- kompatibel och helt re- absorberarvitalisering för stimulering av det yttre hudlager runt ögonen.
Preparaten förs in i huden med hjälp av små injektioner.

Efekter:

-Reduktion av rynkor
-Mikrocirkulation förbättring
-Minskning av mörka ringar samt svullnaden runt ögonen
-Ljusare hy
-Eliminering av ögonpåsar
-Reduktion av vätskeansamling runt ögonen

Carboxy therapi

Koldioxid terapi (”mirakel gas”)

eller på annat sätt karboxyterapia, förklarades det största genombrottet i estetisk medicin. Effektiviteten i denna metod är imponerande. Det är en mycket säkert, minimal invasiv metod med kliniskt bevisad effekt som används för hudföryngring, kampen mot celluliter, bristningar, ärr, lokala överskott av fett, hudsläpphet , skallighet, cirkulationsrubbningar .
Carboxy therapy innebär sub- eller intradermal administrering av medicinskt koldioxid manuellt eller med hjälp av en tryckluftspistol. Injektion av koldioxid leder till ökat blodflöde, tillförsel av syre och näringsämnen till det behandlade området, förbättring av mikrocirkulationen och cellförnyelse samt gradvis upplösning av fettceller. Hudens respons på koldioxid injektion är ett inflammatoriskt svar, vilket leder till stimulering av kollagen produktion. Detta i sin tur orsakar att hudens remodelering påbörjas med samtidig kontraktion av kollagenfibrer, vilket resulterar i att hudens elasticitet ökar.

ERBJUDANDE!!!! Carboxy Therapi 50% rabatt på alla behandlingar !!!!

Priset för en koldioxidbehandling beror på vilket område som behandlas och hur många behandlingstillfällen som krävs för att uppnå de resultat man önskar.

BB Glowe

NYHET!! BB Glow treatment, årets basta behandling från Korea.

BB Glow 

treatment är en ny och väldigt eftertraktad behandling som jämnar din hudton och ger dig ett friskt och strålande utseende. Under behandlingen tillförs BB glow serum, som är rikt på aktiva substanser, in i det yttersta hudlagret med hjälp av en microneedlingpen. 


Behandlingen utförs i en serie av 4-6 gånger med 14-20 dagar emellan. Effekten kommer gradvis och är bestående upp till 12månader.

BB glow treatment passar för:

• Både män och kvinnor oavsett ålder
• Alla hudtyper och -nyanser 
• Hud med pigmentfläckar och missfärgning
• Acnebenägen hud

Behandlingseffekt:

• Jämnare hudton (bb-kräm effekt, som är bestående)
• Frisk, strålande utseende
• Minskning av porer och fina rynkor
• Stimulering av kollagenproduktion
• Hud återfuktning
• Lyftning och föryngring
• Minskning av acne

Kontraindikationer:

• Cancer
• Epilepsi
• Instabil diabetes
• Visa blodsjukdomar
• Aktiv Herpes
• Infektionssjukdomar
• Skador eller sjukdomar i huden 
• Graviditet och amning
• Ökad risk för ärrbildning 
• Nyligen utförda andra estetiska/kosmetologiska behandlingar

Babor PRO /AHA peeling

Babor har nyligen lanserat sin nya linje: Doctor Babor PRO. Under två år träffades hudvårdsexperter från mer än 70 länder vid workshops för att ta reda på vad de ville ha professionell hudvård för att kunna göra. Faktorer såsom pH, biotillgänglighet och kemiska strukturer för individuella aktiva ingredienser undersöktes och slutligen valdes de mest effektiva ingredienserna. Dessa användes som rena aktiva ingredienser i koncentrat. Dessutom ger högkoncentrerade fruktsyraexfolierare, aktiverande och lugnande masker och krämer, vissa med lamellstrukturer som är identiska med huden, den mest exakta hudvårdsterapin. Efter tusentals tester och testbehandlingar har DOCTOR BABOR PRO blivit det mest optimala inom professionell kosmetika. Utvecklad av experter för experter. Den professionella höjdpunkten är ett intensivt hudvårdsprogram med TheraPRO AHA Peels som passar kundens hudtyp och tillstånd. Det erbjuder personliga behandlingar som ger en visuellt förbättrad, strålande hud

AHA PEELING 

Doctor Babor PRO AHA peeling 

 I början av behandlingen rengörs huden noggrant och förbereds med en speciell skalningsmask. Denna mask, som endast används i professionella behandlingar, innehåller den speciella perfektionspeptiden 3, som förbereder huden för följande AHA-skalning genom att lösa upp proteinbroarna mellan döda hudceller. Den innehåller också kaolin, förutom att rengöra huden och ta bort överflödigt talg. Med en kvast / borste applicerar terapeuten AHA-skal – LÅG, MEDEL eller STARK – beroende på hudtillståndet, från utsidan av ansiktet och inåt till mitten. Genom att applicera slag över pannan, kinden, hakan och nacken, fördelar hon den gelliknande skalen som initialt känns bekvämt cool. Under behandlingen kan huden bli röd och den kan till och med sveda. Skalningen ska fungera i högst 8-10 minuter, varefter terapeuten tar bort skalningen med behagliga rörelser. När fruktsyrorna väl har stimulerat huden, som om den hade tränat, är målet nu att svalna och lugna huden. DOCTOR BABOR FINTER CELLULAR Rebalancing Liquid reglerar pH-värdet och balanserar huden. Hudvårdsexperten använder nu BG Beta Glucan Power Concentrate med TheraPRO-svamparna och bearbetar det i huden med hjälp av speciella massagerörelser. Detta känns inte bara bekvämt, men skjuter också bokstavligen koncentratet in i huden, så att de snabbt kan tränga in djupt ner och därmed minska omedelbar rodnad, irritation och de snäva känslorna. Applicera sedan Calming Mask Face & Decolleté – en sval, fräsch och intensivt lugnande arkmask. Terapeuten lägger en sval kompress ovanpå masken och lämnar den i 15 minuter så att hudvårdsingredienserna absorberas väl. Slutligen appliceras REPAIR CELLULAR Ultimate Calming Serum med ett örtextrakt med 3 procent kardiospermum, echium och solros som får huden i ett perfekt avslappnat „ready to go” -läge. SPF appliceras alltid i slutet. Behandlingen tar 60 minuter, välinvesterade minuter. En behandlingsregim med 3–6 behandlingar rekommenderas, helst varje vecka. Det bör inte gå mer än tre veckor mellan varje behandling för maximal effekt.

LPG

CELLU M6® ALLIANCE

LPG Alliance är den senaste och effektivaste modellen av LPGs stora maskiner för kropp- och ansiktsbehandling, med program för behandling inom skönhet, medicin/fysioterapi och sport. Med Alliance kan terapeuten skräddarsy och spara individuella program för varje enskild kund.

Alliance ger synliga resultat efter endast tre behandlingar. Du kan punktbehandla lokala depåer opåverkbara av kost och träning. Behandlingarna är både effektiva och behagliga samtidigt som den naturliga bearbetningen respekterar vävnaden till 100 %.

Ny kroppsteknik

Efter 15 år har LPG modifierat sin kroppsteknik. Namnet Alliance syftar på den nya kroppstekniken som är en allians mellan den tidigare kroppstekniken med två motoriserade rullar samt den motoriserade ansiktstekniken med flaps. I den nya tekniken sitter således en rulle och en flap som är stor som en handflata.

​På vilket sätt är Alliance bättre?

Nya LPG Alliance har framförallt tre fördelar:

 • Den är effektivare och ger snabbare resultat för kunden
 • Den är ännu skönare och känslan blir ännu mer som manuell massage
 • Rörelserna blir enklare och mindre tröttande för terapeuten

LPG Kropp

1. Android Lipomassage
(Mage, rygg och armar)

VERKAN
Slimmar fettansamlingar på övre kroppen och runt midjan.

RESULTAT
Slankare mage och midja och fastare armar.
Behandlingstid per gång 35 min

2. GYNOID LIPOMASSAGE
(höfter, rumpa och ben)

VERKAN
Reducerar ridbyxlår, slimmar benen och jämnar ut celluliter.

RESULTAT
Skulpterad rumpa och slimare ben.UPP till 4,3 centimeters minskning efter 6-8 veckor.
Behandlingstid per gång 35 min

3. TOTAL LIPOMASSAGE

VERKAN
Reducerar envisa fettdepåer(övre och under kroppen) Slätar ut ojämnheter och återaktiverar huden.

RESULTAT
Ger en limmad, fastare figur och en slätare hud.
Behandlingstid per gång 35 min

4. LPG Cellulit behandling

VERKAN
Bryter ner fettdepåer, slätar ut ojämnheter och återaktiverar huden.

RESULTAT
Reducerar ojämnheter och ger en fastare hud.
Behandlingstid per gång 35 min

5. LPG dränage och cellulit behandling.
( höfter och lår)

VERKAN
Stimulerar dränage och slätar ut mjuka celluliter.

RESULTAT
Reducerar ojämnheter och skulpterar benen.
Behandlingstid per gång 35 min

6. LPG KONTUR behandling

VERKAN
Återaktiverar huden på djupet genom att aktivera kollagen och elastinprodutionen.

RESULTAT
Tonad figur och fastare hud.
Behandlingstid per gång 35 min

7. Endermo dränage behandling

VERKAN
Ökar blodcirkulationen och ger omedelbart känsla av välbefinnande.

RESULTAT
Slimmade och lättare ben.
Behandlingstid per gång 35 min

LPG Ansikte Kvinna

1. LYSTER LIFTMASSAGE

VERKAN
Aktiverar trött och matt hy orsakad av stress eller rökning.

RESULTAT
Sammetslen och strålande hy.
Behandlingstid per gång 35 min

2. ÖGONLYFT

VERKAN
Reducerar fina linjer och rynkor. Behandlar svullna ögonlock och mörka ringar under ögonen.

RESULTAT
Ett fräschare och ungdomligare utseende.
Behandlingstid per gång 20 min

3. Kollagenaktivering för en fastare hy

VERKAN
Stramar upp huden genom en djupare stimulering.

RESULTAT
Mer framträdande kindben och ansiktskonturer samt en fastare hy.
Behandlingstid per gång 30 min

4. ANTI-RYNK behandling

VERKAN
Behandlar varje linje inifrån naturligt.

RESULTAT
Ger ett levande och yngre ansikte.
Behandlingstid per gång 30 min

5.Ansiktlyft

VERKAN
Slimmar och reducerar dubbelhaka.

RESULTAT
Lyfter fram ansiktskonturerna och återskapar volymen.
Behandlingstid per gång 30 min

6.Cellaktiverande lyft

VERKAN
En komplett anti-aging behandling av ansikte, hals och dekolletage.

RESULTAT
Ett ungdomligare ansikte med slätare hals och dekolletage
Behandlingstid per gång 40 min

LPG Ansikte Man

1. DETOX ENERGI BEHANDLING

VERKAN
Aktiverar trött och matt hy orsakad av stress eller rökning

RESULTAT
Ett fräscht och vital utseende.
Behandlingstid per gång 15 min

2. UNGDOMLIG ÖGONLYFT

VERKAN
Reducerar fina linjer och rynkor. Behandlar svullna ögonlock och mörka ringar under ögonen.

RESULTAT
Ett fräschare och ungdomligare utseende.
Behandlingstid per gång 20 min

3. EXPERT ANSIKTLYFT

VERKAN
Slimmar och reducerar dubbelhaka.

RESULTAT
Mer framträdande ansiktskonturer.
Behandlingstid per gång 30 min

4. Cellaktiverande LYFT

VERKAN
EN komplett anti-aging behandling av ansikte och hals.

RESULTAT
Slätare, fastare hals och ett ungdomligare utseende.
Behandlingstid per gång 40 min

Naglar / Pedikyr

Nagelförlängning / gelé 

För dig som vill få långa, hållbara naglar som ser naturliga ut passar en förlängning bra. Du väljer själv längd och form, även om vi gärna berättar vad vi tycker passar dig och dina förutsättningar bäst. Vi erbjuder både ”naturella”, rosa naglar, ”fransk manikyr”, där man behåller en vit rand längst ut på nageln, vilket ger ett välvårdat, omålat intryck eller färgat material med dekorationer. Naglarna ser finare ut ,samtidigt som ens egna växer sig starkare under konstnageln.

Återbesök rekommenderas var 3-4 vecka . 

Klassisk manikyr med gellack:

Gelpolish är som ett nagellack fast med hållbarheten av gelé. Gelpolishen härdas i UV-lampa och ger dej en förstärkning av din naturliga nagel utan att bygga nageln tjockare. Dina naturliga naglar filas i önskad form.

Återbesök rekommenderas var 2-3 vecka 

Pedikyr med gellack

Om du är ute efter en lyxig pedikyr där fokus ligger på dina naglar är denna behandling för dig . Behandling börjar med värmande fotbad som sedan förutsätter med att vi rensar rund nagelband ,klipper och filar dina naglar. Därefter lackas dina tånaglar med gellack .

Återbesök rekommenderas var 4 vecka 

BOKA DITT BESÖK