CoolShape

Frys bort dina fettdepåer med CoolShape – Fettreducering med kyla

Vill du bli av med fettdepåer runt mage, under rumpan, in- eller utsida lår eller kärlekshandtag men har svårt att lyckas med det trots fysisk aktivitet och en god kosthållning? Då är Coolshape fettreducering en behandling för dig! Prova vår CoolShaping RS1 som permanent reducerar dina fettdepåer genom en ny behandlingsteknik. Coolshape fettreducering är en kontrollerad nedkylning av underhudsfettet. Effekten av nedkylningen innebär att fettcellerna skadas av kylan och orsakar en naturlig celldöd utan att skada omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar. Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Därefter fortskrider kroppens egen process (Apoptosen) att ta hand om kristalliserade fettceller ända upp till tre månader efter behandlingen. Enligt vetenskapliga studier kommer i genomsnitt 20-30% av fettskiktet att försvinna.

Coolshape fettreducering är ett alternativ till fettsugning men utan att behöva göra invasiva ingrepp. En behandling med CoolShaping RS1 är en mer ekonomisk behandling för att bli av med oönskade fettdepåer samt att du slipper alla riskerna som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi. Dessutom ger fettreducering med Coolshape ingen konvalescens. 

Mer information om fettreducering med kyla – Cryolipolysis

Hur fungerar fettfrysning

Fettreducering med Coolshape är en unik behandlingsmetod där vi använder ett eller flera handstycken som med hjälp av vakum suger in fettlagret och kyler ner fettcellerna på ett kontrollerat sätt till -8ºC. Fettcellerna skadas av kylan och orsakar en kristallisering av fettsyrorna som finns inuti fettcellerna. Fettcellerna inträder i ett stadie som kallas Apoptos dvs att fettcellerna dör och vi erhåller en fettreducering. I varje fettcell finns det Triglycerid som rinner ut ur fettcellen när den dör. Ämnet tar kroppens lymfsystem hand om på ett naturligt sätt. Omkringliggande vävnad som hud, muskler och nervtrådar är inte lika känsliga som fettceller och skadas inte av kylan.  Vi rekommenderar att du dricker lite mer vatten än du brukar och att du under den första månaden ökar din förbränning genom att ta regelbundna promenader. Här kan du se vad som händer med dina fettceller under och efter en fettfrysning.  

Vilka resultat kan jag förvänta mig av Coolshape fettreducering

Fettreducering med kyla är en metod som är vetenskapligt bevisad, detta är viktigt att poängtera. Du kommer att få ett permanent resultat efter behandlingen!Tjockleken på fettlagret kommer att minska med i genomsnitt 20-30%. Vill man ha ytterligare en minskning så uppnås det genom upprepade behandlingar. En rekommenderad kur är på 1-3 behandlingar på samma område med 8 veckors mellanrum. Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Det är också viktigt att förstå att kroppens egen process att ta hand om kristalliserade fettceller fortsätter ända upp till tre månader efter behandlingen. Det slutgiltiga resultatet syns därför först efter cirka 90 dagar. Resultatet är permanent under förutsättning att du behåller din vikt, annars kan resterande fettceller givetvis öka i volym.Det är dock viktigt att poängtera att Coolshape inte är en bantningskur. Eller en behandling som totalt eliminerar kraftig övervikt och fetma. Det här typen av behandling är kroppsformning där mindre oönskade fettdepåer tas bort. Vi rekommenderar alltid våra kunder att kombinera den här typen av behandling med någon form av fysisk aktivitet som t.ex. promenader. Fatfreezing med CoolShaping RS1 är en effektiv procedur som verkligen ger ett permanent resultat. 

Om behandlingen

Behandlingen och fettreduceringen är smärtfri, säker och mycket effektiv. Inledningsvis appliceras ett speciellt membran med kylvätska över området som ska behandlas. Detta känns som en kall handuk läggs på huden. Därefter aktiveras munstycket och det utvalda området sugs in i kammaren och kyls ner till -8ºC under 1 timme. I början känner du enbart ett kraftigt suget och en kylande känsla. Efter några minuter har kylan bedövat området fullständigt och du känner absolut inget. Du kan faktiskt i lugn och ro läsa en tidning utan obehag. Efter 1 timme avlägsnas munstycket och området masseras under några minuter. Efter ytterligare några minuter kan du i lugn och ro fortsätta din dag som vanligt. Vissa områden är mycket svåra att träna bort som kärlekshantag, ridbyxlår, gäddhäng och graviditetsmage men är exempel på områden som lämpar sig perfekt för vår fettfrysning.  

Biverkningar

Tidigare har t.ex. fettsugning kunnat vara lösningen på fettreduktion men det är ett kirurgiskt ingrepp och är en mer kostsam behandling. Fettfrysning och Coolshape är en icke-invasiv och en skonsam behandlingsform som effektivt tar bort oönskade fettdepåer och du slipper de risker som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi. Enligt de vetenskapliga studier som gjort inom fettreduktion med kyla eller fettfrysning finns det inga komplikationer eller långsiktiga riskerna med en cryolipolysis behandling. De frysta fettcellerna tas omhand på ett naturligt sätt av kroppens metabolism. Det finns dock några vanliga biverkningar som tillfälliga domningar och blåmärken i det behandlade området. Vissa kan också uppleva en stickande känsla eller trånghet men dessa biverkningar sitter endast i någon dag. 

Philing plasma

Vad är PhiLings? 

PhiLings är den senaste tekniken inom ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. PhiLings Plasma Technology är den ultimata hudföryngrings- och åtstramningsbehandlingen som består av plasmaljusbehandlingar kombinerade med effektiv eftervård. Behandlingen kan användas var som helst på kroppen där du har rynkor eller slapp hud.

För att skydda sig mot yttre påverkan genomgår vår hud en ständig förnyelse och regenerering. Men ju äldre vi blir desto sämre fungerar hudens egna förmågor att producera kollagenfibrer och förnya sig. PhiLings återfuktar huden och stimulerar den naturliga kollagenproduktionen och dina befintliga rynkor blir mindre synliga.

Vi behandlar huden med en gellösning av vitaminer och hyaluronsyrasom binder vätska metaboliskt och återfuktar huden på djupet. Under nästa steg skapar vi en typ av plasmaskador i rynkorna, det skapar dels en omedelbar hudspänning och dels en fokuserad bildning av fibrosvävnad som släpper från hudytan och förhindrar ytterligare fördjupning av befintliga ojämnheter.

För att uppnå maximal effekt av kollagenbehandlingen, kompletterar vi den med en speciellt utformad vitamincocktail med stimulerande ämnen som du använder under fem dagar.

PhiLings Plasma Technology är rekommenderad som en förebyggande åldersbehandling som upprepas var sjätte månad för dig som är mellan 30 och 40 år. För dig som är över 40 år rekommenderar vi en behandling som innebär omedelbar förbättring av hudproblem. Behandlingen består av tre kurbehandlingar som upprepas med två till tre veckors mellanrum en till två gånger om året. Hur ofta du behöver behandlas beror på hudens förutsättningar och vilket resultat du vill uppnå.

Fillers

Fillers 

används för behandling av ansiktsrynkor samt för justering av ansiktsvolym och formning av ansiktskonturer. Allt ifrån bekymmersrynkor, kråksparkar och olika typer av ärr, till läppar, kindben eller skulptera ditt ansikte. Fillers tillverkas av en icke-animalisk hyaluronsyra, mycket lik kroppens egen hyaluronsyra, som även kan hjälpa huden att återställa sin forna spänst och vitalitet.
Processen för åldrande i hud och kropp är oundviklig. Inte desto mindre, är det en naturlig del i vårt liv, både för kvinna och man, att vilja förbättra, den image andra har av oss, eller den vi har om oss själva.
Vi använder fillers som är extremt rena produkter och håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll och en unik produktionsprocess, S.m.a.r.t. allt för att säkerställa en minimal risk för eventuella biverkningar.

Hur går behandlingen till?

Fillers injiceras i huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkan.

En behandling är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Fillers injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat.

Rynkor och hudveck:

Med ålder förändras huden av att hyaluronsyras mängd och funktion i huden förändras. Detta gör att vissa ansiktslinjer och rynkor blir djupare och med tiden mer och mer synliga. Dess karakteristiska åldersförändringar kan behandlas med Fillers vilka består av hyaluronsyra som är väldigt lik kroppens egen. Fillers injiceras under huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkor i det besvarande område samt för att främja kroppens eget produktion av hyaluronsyra.

Läppar:

Vackra, sensuella, fylliga läppar behöver inte vara en dröm. Inte varje kvinna föds med läppar som uppfyller hennes förväntningar. I denna situation är en Fillersbehandling ett värdefullt alternativ.
Efter behandlingen är läppar väl återfuktade, återfår sin naturliga färg och ursprungliga fasthet. Även fina rynkor som kan finnas runt läpparna kan försvinna och på så sätt är det möjligt att uppnå ansiktes föryngringseffekt.

En behandling är enkel och görs snabbt. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat. Behandlingens tid är beroende på vad som ska behandlas.

Biverkningar:

Allergiska reaktioner eller andra biverkningar är väldigt ovanliga vid fillers behandling. Dock, som vid andra injektionsbehandlingar kan stickrelaterande biverkningar som rodnad, svullnad eller små blåmärke uppstå. Dessa biverkningar försvinner efter några dagar.

Vi använder fillers som är extremt rena produkter som håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll och en unik produktionsprocess, S.m.a.r.t. allt för att säkerställa en minimal risk för eventuella biverkningar. Produkten integreras snabbt och den omedelbara effekten av behandlingen är mycket naturlig och har en duration på 6 till 18 månader.

Effekt och duration påverkas bland annat av behandlingsställe, injektionsvolym, individens ålder och livsstil.

PDO

content in preparation

Microneedling

Om NCTF Filorga

I samband med att att huden åldras tappar den sin lyster och spänst. Vår ansiktsbehandling med NCTF från Filorga är en säker och beprövad metod inom hudvård. Behandlingen går ut på att man med hjälp av microneedlingen fyller på med hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser som reparerar huden och stimulerar hudens förmåga att byggas upp på nytt.

Vem passar NCTF-behandlingar?

En NCTF-behandling från Filorga passar i princip alla. I samband med att vi åldras minskar hudens förmåga att skapa naturlig hyaluronsyra vilket påverkar hudens naturliga fuktnivåer och elasticitet.

NCTF passar framförallt dig som vill behandla:
  • Förlorad lyster
  • Acneärr (ej aktiv acne)
  • Rosacea
  • Blandad & obalanserad hud
  • Torr & uttorkad hud
  • Rynkor & fina linjer
Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Behandlingen inleds med en lätt kemisk peeling som gör huden ordentligt ren och förbereder för en mer effektiv behandling. Därefter sker behandlingen med en micropen som skapar mikrokanaler i huden och i samband med detta tas vitamincocktailen upp av huden. Behandlingen avslutas med en lugnande mask med Aloe vera och hyaluronsyra.

Vad innehåller NCTF-behandlingen?

12 vitaminer (A, B, C, E) som stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna
23 aminosyror som ökar proteinproduktionen (elastin & kollagen)
6 koenzymer som skapar en biokemisk reaktion i vävnaden
5 nukleinsyror som aktiverar cellulär kommunikation
6 mineraler som påverkar enzymatiska reaktioner & cellfunktioner
1 anti-oxidant som stoppar fria radikaler

Gör det ont att göra en NCTF-behandling?

En NCTF-behandling gör inte ont. Vi använder microneedling teknik som sticker små hål i huden som gör att vitamincocktailen snabbt absorberas. Upplever man smärta eller vet sedan innan att man är extra känslig applicerar vi lokalbedövning på berörda områden.

Hur ofta behöver man behandlas?

När man gör sin första NCTF-behandling så bör man göra en kur på 3 behandlingar med ca 2-4 veckors mellanrum. Därefter brukar man rekommendera att man gör ett återbesök var 6-12:e månad för att upprätthålla resultatet. 

Carboxy therapi

Koldioxid terapi (”mirakel gas”)

eller på annat sätt karboxyterapia, förklarades det största genombrottet i estetisk medicin. Effektiviteten i denna metod är imponerande. Det är en mycket säkert, minimal invasiv metod med kliniskt bevisad effekt som används för hudföryngring, kampen mot celluliter, bristningar, ärr, lokala överskott av fett, hudsläpphet , skallighet, cirkulationsrubbningar .
Carboxy therapy innebär sub- eller intradermal administrering av medicinskt koldioxid manuellt eller med hjälp av en tryckluftspistol. Injektion av koldioxid leder till ökat blodflöde, tillförsel av syre och näringsämnen till det behandlade området, förbättring av mikrocirkulationen och cellförnyelse samt gradvis upplösning av fettceller. Hudens respons på koldioxid injektion är ett inflammatoriskt svar, vilket leder till stimulering av kollagen produktion. Detta i sin tur orsakar att hudens remodelering påbörjas med samtidig kontraktion av kollagenfibrer, vilket resulterar i att hudens elasticitet ökar.

ERBJUDANDE!!!! Carboxy Therapi 50% rabatt på alla behandlingar !!!!

Priset för en koldioxidbehandling beror på vilket område som behandlas och hur många behandlingstillfällen som krävs för att uppnå de resultat man önskar.

Babor PRO /AHA peeling

Babor har nyligen lanserat sin nya linje: Doctor Babor PRO. Under två år träffades hudvårdsexperter från mer än 70 länder vid workshops för att ta reda på vad de ville ha professionell hudvård för att kunna göra. Faktorer såsom pH, biotillgänglighet och kemiska strukturer för individuella aktiva ingredienser undersöktes och slutligen valdes de mest effektiva ingredienserna. Dessa användes som rena aktiva ingredienser i koncentrat. Dessutom ger högkoncentrerade fruktsyraexfolierare, aktiverande och lugnande masker och krämer, vissa med lamellstrukturer som är identiska med huden, den mest exakta hudvårdsterapin. Efter tusentals tester och testbehandlingar har DOCTOR BABOR PRO blivit det mest optimala inom professionell kosmetika. Utvecklad av experter för experter. Den professionella höjdpunkten är ett intensivt hudvårdsprogram med TheraPRO AHA Peels som passar kundens hudtyp och tillstånd. Det erbjuder personliga behandlingar som ger en visuellt förbättrad, strålande hud

AHA PEELING 

Doctor Babor PRO AHA peeling 

 I början av behandlingen rengörs huden noggrant och förbereds med en speciell skalningsmask. Denna mask, som endast används i professionella behandlingar, innehåller den speciella perfektionspeptiden 3, som förbereder huden för följande AHA-skalning genom att lösa upp proteinbroarna mellan döda hudceller. Den innehåller också kaolin, förutom att rengöra huden och ta bort överflödigt talg. Med en kvast / borste applicerar terapeuten AHA-skal – LÅG, MEDEL eller STARK – beroende på hudtillståndet, från utsidan av ansiktet och inåt till mitten. Genom att applicera slag över pannan, kinden, hakan och nacken, fördelar hon den gelliknande skalen som initialt känns bekvämt cool. Under behandlingen kan huden bli röd och den kan till och med sveda. Skalningen ska fungera i högst 8-10 minuter, varefter terapeuten tar bort skalningen med behagliga rörelser. När fruktsyrorna väl har stimulerat huden, som om den hade tränat, är målet nu att svalna och lugna huden. DOCTOR BABOR FINTER CELLULAR Rebalancing Liquid reglerar pH-värdet och balanserar huden. Hudvårdsexperten använder nu BG Beta Glucan Power Concentrate med TheraPRO-svamparna och bearbetar det i huden med hjälp av speciella massagerörelser. Detta känns inte bara bekvämt, men skjuter också bokstavligen koncentratet in i huden, så att de snabbt kan tränga in djupt ner och därmed minska omedelbar rodnad, irritation och de snäva känslorna. Applicera sedan Calming Mask Face & Decolleté – en sval, fräsch och intensivt lugnande arkmask. Terapeuten lägger en sval kompress ovanpå masken och lämnar den i 15 minuter så att hudvårdsingredienserna absorberas väl. Slutligen appliceras REPAIR CELLULAR Ultimate Calming Serum med ett örtextrakt med 3 procent kardiospermum, echium och solros som får huden i ett perfekt avslappnat „ready to go” -läge. SPF appliceras alltid i slutet. Behandlingen tar 60 minuter, välinvesterade minuter. En behandlingsregim med 3–6 behandlingar rekommenderas, helst varje vecka. Det bör inte gå mer än tre veckor mellan varje behandling för maximal effekt.

LPG

CELLU M6® ALLIANCE

LPG Alliance är den senaste och effektivaste modellen av LPGs stora maskiner för kropp- och ansiktsbehandling, med program för behandling inom skönhet, medicin/fysioterapi och sport. Med Alliance kan terapeuten skräddarsy och spara individuella program för varje enskild kund.

Alliance ger synliga resultat efter endast tre behandlingar. Du kan punktbehandla lokala depåer opåverkbara av kost och träning. Behandlingarna är både effektiva och behagliga samtidigt som den naturliga bearbetningen respekterar vävnaden till 100 %.

Ny kroppsteknik

Efter 15 år har LPG modifierat sin kroppsteknik. Namnet Alliance syftar på den nya kroppstekniken som är en allians mellan den tidigare kroppstekniken med två motoriserade rullar samt den motoriserade ansiktstekniken med flaps. I den nya tekniken sitter således en rulle och en flap som är stor som en handflata.

​På vilket sätt är Alliance bättre?

Nya LPG Alliance har framförallt tre fördelar:

  • Den är effektivare och ger snabbare resultat för kunden
  • Den är ännu skönare och känslan blir ännu mer som manuell massage
  • Rörelserna blir enklare och mindre tröttande för terapeuten

LPG Kropp

1. Android Lipomassage
(Mage, rygg och armar)

VERKAN
Slimmar fettansamlingar på övre kroppen och runt midjan.

RESULTAT
Slankare mage och midja och fastare armar.
Behandlingstid per gång 35 min

2. GYNOID LIPOMASSAGE
(höfter, rumpa och ben)

VERKAN
Reducerar ridbyxlår, slimmar benen och jämnar ut celluliter.

RESULTAT
Skulpterad rumpa och slimare ben.UPP till 4,3 centimeters minskning efter 6-8 veckor.
Behandlingstid per gång 35 min

3. TOTAL LIPOMASSAGE

VERKAN
Reducerar envisa fettdepåer(övre och under kroppen) Slätar ut ojämnheter och återaktiverar huden.

RESULTAT
Ger en limmad, fastare figur och en slätare hud.
Behandlingstid per gång 35 min

4. LPG Cellulit behandling

VERKAN
Bryter ner fettdepåer, slätar ut ojämnheter och återaktiverar huden.

RESULTAT
Reducerar ojämnheter och ger en fastare hud.
Behandlingstid per gång 35 min

5. LPG dränage och cellulit behandling.
( höfter och lår)

VERKAN
Stimulerar dränage och slätar ut mjuka celluliter.

RESULTAT
Reducerar ojämnheter och skulpterar benen.
Behandlingstid per gång 35 min

6. LPG KONTUR behandling

VERKAN
Återaktiverar huden på djupet genom att aktivera kollagen och elastinprodutionen.

RESULTAT
Tonad figur och fastare hud.
Behandlingstid per gång 35 min

7. Endermo dränage behandling

VERKAN
Ökar blodcirkulationen och ger omedelbart känsla av välbefinnande.

RESULTAT
Slimmade och lättare ben.
Behandlingstid per gång 35 min

LPG Ansikte Kvinna

1. LYSTER LIFTMASSAGE

VERKAN
Aktiverar trött och matt hy orsakad av stress eller rökning.

RESULTAT
Sammetslen och strålande hy.
Behandlingstid per gång 35 min

2. ÖGONLYFT

VERKAN
Reducerar fina linjer och rynkor. Behandlar svullna ögonlock och mörka ringar under ögonen.

RESULTAT
Ett fräschare och ungdomligare utseende.
Behandlingstid per gång 20 min

3. Kollagenaktivering för en fastare hy

VERKAN
Stramar upp huden genom en djupare stimulering.

RESULTAT
Mer framträdande kindben och ansiktskonturer samt en fastare hy.
Behandlingstid per gång 30 min

4. ANTI-RYNK behandling

VERKAN
Behandlar varje linje inifrån naturligt.

RESULTAT
Ger ett levande och yngre ansikte.
Behandlingstid per gång 30 min

5.Ansiktlyft

VERKAN
Slimmar och reducerar dubbelhaka.

RESULTAT
Lyfter fram ansiktskonturerna och återskapar volymen.
Behandlingstid per gång 30 min

6.Cellaktiverande lyft

VERKAN
En komplett anti-aging behandling av ansikte, hals och dekolletage.

RESULTAT
Ett ungdomligare ansikte med slätare hals och dekolletage
Behandlingstid per gång 40 min

LPG Ansikte Man

1. DETOX ENERGI BEHANDLING

VERKAN
Aktiverar trött och matt hy orsakad av stress eller rökning

RESULTAT
Ett fräscht och vital utseende.
Behandlingstid per gång 15 min

2. UNGDOMLIG ÖGONLYFT

VERKAN
Reducerar fina linjer och rynkor. Behandlar svullna ögonlock och mörka ringar under ögonen.

RESULTAT
Ett fräschare och ungdomligare utseende.
Behandlingstid per gång 20 min

3. EXPERT ANSIKTLYFT

VERKAN
Slimmar och reducerar dubbelhaka.

RESULTAT
Mer framträdande ansiktskonturer.
Behandlingstid per gång 30 min

4. Cellaktiverande LYFT

VERKAN
EN komplett anti-aging behandling av ansikte och hals.

RESULTAT
Slätare, fastare hals och ett ungdomligare utseende.
Behandlingstid per gång 40 min