Alopecia areta

Alopecia areta

Alopecia areata är en av de vanligaste orsakerna till håravfall, särskilt hos yngre människor. Barn och unga vuxna upp till 30 år kan ofta få full skallighet. Alopecia areata är en kronisk inflammatorisk sjukdom som resulterar av skador i hårsäckarna och då sker håravfall på ett sådant sätt att stora tomma fläckar bildas på huvudet.  Sådana förändringar kan även ske på ögonbryn, ögon och haka. En mer dramatisk form är total skallighet, där personen tappar allt hår på både huvud och  hela kroppen.

Alopecia areata och mikropigmentering :

Om området utan hår är litet pigmenterar vi bara de ställen som behövs, går bra att göra på vilken Hållängetskolan som helst. Vi kan även göra pigmentering av hela hårbotten på kundens begäran.

När det gäller total alopecia areata utför vi behandlingen på hela huvudytan och återskapar frisyrens frontlinjer. Med total alopecia areata är håravfall i områden som ögonbryn och ögonfransar mycket vanligt. Detta problem kan vi lösa genom permanent makeup för ögonbryn och ögon. Under denna behandling väljs metoden och färgskala individuellt för klienten.

hgjh