ÖGONBRYN

Under de senaste åren har kosmetisk tatuering blivit valdigt populär och praktisk. Ett resultat därav är att permanenta ögonbryn (Microblading, Ombre och Hairstroke Eyebrows) har blivit en av de mest populära tjänsterna i min klinik och jag är stolt över att dela min passion med dig och med tusentals nöjda kunder. På MG Beauty använder vi endast permanenta makeuppigmenten av bästa kvalitet på marknaden samt de senaste hårstrån och pulverformade tekniker.

Om du letar efter en fullständig rekonstruktion av ögonbrynen, eller bara vill visa upp din showcase och förbättra dina nuvarande bryn, kommer jag att arbeta med dig för att skapa och forma en look som är elegant diskret, enkelt naturlig och perfekt .

Välj din behandling

3D-ögonbryn (Hair Stroke Eyebrows)
Denna effekt skapas med hjälp av ögonbrynförbättrande, ultrafina hårstrån som smälter sömlöst in i din naturliga panna.
Oavsett om dina ögonbryn knappt finns där, ser tunna ut på grund av åldrande eller plockning, eller helt frånvarande, leder behandlingen till en naturlig panna som kommer att hålla framöver.

Ombre ögonbryn (skuggade ögonbrynen)

Ombre-behandlingen ger ett skuggat utseende som om du applicerat ett pannpulver. Det är 100 % anpassningsbart, från naturligt och genomskinligt till definierat och sminkat – en look som lägger fokus på dina bryn.
Ombre ögonbryn är ett utmärkt alternativ om du har viss pannautveckling, samtidigt som du önskar mer definition eller bättre form.

Microblading

Microblading Phi Brows det är just nu den hetaste trenden inom kosmetisk tatueringsteknik.

Vi använder oss av ett manuellt specialverktyg som hanterar disponibla mikroblad med tio till sexton små nålar som fäster nya pigment i din överhud. Eftersom färgen sitter närmare ytan framstår linjerna skarpa och ger ögonbrynen en detaljrik finish utan färgspill.

Tekniken är idealisk för dig som vill få naturliga och hårliknande linjer som komplement till dina befintliga ögonbryn. Det är även ett alternativ för dig som lider av ett tillstånd som orsakar håravfall (till exempel trikotillomani eller alopecia areata).

Pigmenten som används har utformats för att matcha din naturliga ögonbrynsfärg så att de smälter in bland dina befintliga hårstrån. Resultatet blir mer naturligt, felfritt och fylligare än med traditionella tatueringsmetoder.

Till en början framstår ögonbrynen som mörka men bleknar inom två veckor efter behandlingen. Eftersom att det är svårt att förutse hur pass bra din hud bevarar färgpigmenten är det viktigt att du räknar med ett eller flera återbesök för att bättra på resultatet.

Till skillnad från traditionella hårstrykningsmetoder räknas den här tekniken som semi-permanent och resultatet vara ett till tre år. Vill du bevara samma färg och form rekommenderar vi att du gör återkommande besök en gång per år.

hgjh