LÄPPAR

Vackra läppar, förbättrade i form med permanent färg, läppkontur och rodnad är idealiska för kunder som har tappat färg eller form under årens lopp. Som en skönhetsbehandling är den här proceduren idealisk för människor med aktiva och livliga liv som inte vill ha besväret med att applicera smink.Olika läppigmentering tekniker finns.

Läppkontur med skuggning:

Öka visuellt volym på läpparna och göra dem mer levande. Konturer i kombination med skuggning liknar effekten av ett lätt raderat läppstift, eftersom mitten av läpparna inte är färgade med pigment. Läppens kontur dras med mörk färg. Vanligtvis väljs färgen på konturen och fjädern beroende på kundens önskemål. Den här tekniken ser bra ut i alla åldrar. Det kommer på ett naturligt sätt att betona utseendet och konturen på dina läppar.

3D-läppar tatueringsink:

3D-läppar tatueringsmakeup kräver användning av flera nyanser . Permanentartisten uppnår 3D-volymeffekten genom att markera läpparnas kontur med ett mörkare pigment och hela ytan med ett lättare pigment. Denna teknik anses vara svår och kan ta upp till 3 timmar. På grund av den tredimensionella effekten är det möjligt att maskera olika estetiska brister, särskilt läppens asymmetri, felaktig kontur, otillräcklig eller överdriven fullständighet eller blekhet. Ibland tar det två sessioner för att utföra permanent läppmakeup med 3D-tekniken. Den första markerar läpparnas kontur och under den andra fylls hela ytan.

Akvarell-läpparna:

Aqvarelle-tekniken inom permanent makeup för läppar kräver ingen kontinuering och syftar till en vanlig förändring i läppens färg. Färgpigmentet av naturliga dämpade nyanser är skuggat över hela ytan på läpparna, vilket skapar en imitation av bländning, så det är ingen effekt av filtspetsläppar eller en ljus övergång.

Aqvarellelips är en ny teknik som ger dig möjlighet att uppnå en smidig ton med en naturlig nyans som väljs av professionellt för din färgtyp exklusivt. Andra kanske tror att du använder en glans eller en något rosa balsam. Tekniken är lämplig för kvinnor i alla åldrar som vill markera bleka läppar med en mer saftig nyans.

hgjh