Philing plasma

Vad är PhiLings? 

PhiLings är den senaste tekniken inom ansiktslyft utan kirurgiska ingrepp. PhiLings Plasma Technology är den ultimata hudföryngrings- och åtstramningsbehandlingen som består av plasmaljusbehandlingar kombinerade med effektiv eftervård. Behandlingen kan användas var som helst på kroppen där du har rynkor eller slapp hud.

För att skydda sig mot yttre påverkan genomgår vår hud en ständig förnyelse och regenerering. Men ju äldre vi blir desto sämre fungerar hudens egna förmågor att producera kollagenfibrer och förnya sig. PhiLings återfuktar huden och stimulerar den naturliga kollagenproduktionen och dina befintliga rynkor blir mindre synliga.

Vi behandlar huden med en gellösning av vitaminer och hyaluronsyrasom binder vätska metaboliskt och återfuktar huden på djupet. Under nästa steg skapar vi en typ av plasmaskador i rynkorna, det skapar dels en omedelbar hudspänning och dels en fokuserad bildning av fibrosvävnad som släpper från hudytan och förhindrar ytterligare fördjupning av befintliga ojämnheter.

För att uppnå maximal effekt av kollagenbehandlingen, kompletterar vi den med en speciellt utformad vitamincocktail med stimulerande ämnen som du använder under fem dagar.

PhiLings Plasma Technology är rekommenderad som en förebyggande åldersbehandling som upprepas var sjätte månad för dig som är mellan 30 och 40 år. För dig som är över 40 år rekommenderar vi en behandling som innebär omedelbar förbättring av hudproblem. Behandlingen består av tre kurbehandlingar som upprepas med två till tre veckors mellanrum en till två gånger om året. Hur ofta du behöver behandlas beror på hudens förutsättningar och vilket resultat du vill uppnå.

hgjh