Fillers

Fillers 

används för behandling av ansiktsrynkor samt för justering av ansiktsvolym och formning av ansiktskonturer. Allt ifrån bekymmersrynkor, kråksparkar och olika typer av ärr, till läppar, kindben eller skulptera ditt ansikte. Fillers tillverkas av en icke-animalisk hyaluronsyra, mycket lik kroppens egen hyaluronsyra, som även kan hjälpa huden att återställa sin forna spänst och vitalitet.
Processen för åldrande i hud och kropp är oundviklig. Inte desto mindre, är det en naturlig del i vårt liv, både för kvinna och man, att vilja förbättra, den image andra har av oss, eller den vi har om oss själva.
Vi använder fillers som är extremt rena produkter och håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll och en unik produktionsprocess, S.m.a.r.t. allt för att säkerställa en minimal risk för eventuella biverkningar.

Hur går behandlingen till?

Fillers injiceras i huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkan.

En behandling är enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. Fillers injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp dessa. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat.

Rynkor och hudveck:

Med ålder förändras huden av att hyaluronsyras mängd och funktion i huden förändras. Detta gör att vissa ansiktslinjer och rynkor blir djupare och med tiden mer och mer synliga. Dess karakteristiska åldersförändringar kan behandlas med Fillers vilka består av hyaluronsyra som är väldigt lik kroppens egen. Fillers injiceras under huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkor i det besvarande område samt för att främja kroppens eget produktion av hyaluronsyra.

Läppar:

Vackra, sensuella, fylliga läppar behöver inte vara en dröm. Inte varje kvinna föds med läppar som uppfyller hennes förväntningar. I denna situation är en Fillersbehandling ett värdefullt alternativ.
Efter behandlingen är läppar väl återfuktade, återfår sin naturliga färg och ursprungliga fasthet. Även fina rynkor som kan finnas runt läpparna kan försvinna och på så sätt är det möjligt att uppnå ansiktes föryngringseffekt.

En behandling är enkel och görs snabbt. De korrigerade behandlingsområdena får omedelbart ett synbart resultat. Behandlingens tid är beroende på vad som ska behandlas.

Biverkningar:

Allergiska reaktioner eller andra biverkningar är väldigt ovanliga vid fillers behandling. Dock, som vid andra injektionsbehandlingar kan stickrelaterande biverkningar som rodnad, svullnad eller små blåmärke uppstå. Dessa biverkningar försvinner efter några dagar.

Vi använder fillers som är extremt rena produkter som håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll och en unik produktionsprocess, S.m.a.r.t. allt för att säkerställa en minimal risk för eventuella biverkningar. Produkten integreras snabbt och den omedelbara effekten av behandlingen är mycket naturlig och har en duration på 6 till 18 månader.

Effekt och duration påverkas bland annat av behandlingsställe, injektionsvolym, individens ålder och livsstil.

hgjh