Carboxy therapi

Koldioxid terapi (”mirakel gas”)

eller på annat sätt karboxyterapia, förklarades det största genombrottet i estetisk medicin. Effektiviteten i denna metod är imponerande. Det är en mycket säkert, minimal invasiv metod med kliniskt bevisad effekt som används för hudföryngring, kampen mot celluliter, bristningar, ärr, lokala överskott av fett, hudsläpphet , skallighet, cirkulationsrubbningar .
Carboxy therapy innebär sub- eller intradermal administrering av medicinskt koldioxid manuellt eller med hjälp av en tryckluftspistol. Injektion av koldioxid leder till ökat blodflöde, tillförsel av syre och näringsämnen till det behandlade området, förbättring av mikrocirkulationen och cellförnyelse samt gradvis upplösning av fettceller. Hudens respons på koldioxid injektion är ett inflammatoriskt svar, vilket leder till stimulering av kollagen produktion. Detta i sin tur orsakar att hudens remodelering påbörjas med samtidig kontraktion av kollagenfibrer, vilket resulterar i att hudens elasticitet ökar.

ERBJUDANDE!!!! Carboxy Therapi 50% rabatt på alla behandlingar !!!!

Priset för en koldioxidbehandling beror på vilket område som behandlas och hur många behandlingstillfällen som krävs för att uppnå de resultat man önskar.

hgjh