FRANSFÖRLÄNGNING

Megavolym – Nytt set

Megavolym är för dig som vill ha mer svarta och fluffiga fransar. Man plockar fjädertunna fransar, 8-15 st och bildar fjäder/knippe som appliceras pa den naturliga fransen.

Mixfransar ( singel+volym ) Nytt set

Manga gillar att blanda singelfransar och volymfransar för att fa det bästa av bada världar. Här far vi bade det tjocka och svarta fran singelfransarna blandat med det mjuka fluffiga fran volymfransarna. Resultatet blir lite mer busigt och osymmetriskt vilket även ger en naturlig look.

Singelfransar – Nytt set

Singelfransar är den klassiska och första metoden inom fransförlängning. Resultatet blir motsvarande en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Singelfransar ger dig möjligheten att kunna välja böj pa fransarna som haller, istället för att krangla med ögonfransböjare som kan skada dina fransar.

Det ger ett naturligt resultat. Sa det rekommenderas för dig som inte använder smink eller kör en naturligare sminkning till vardags. Även om du har väldigt manga naturliga fransar kan det räcka med singelfransar för att fa intensivt resultat.

Volymfransar – Nytt set

Volymfransar är senaste tekniken inom ögonfransförlängning. Volymfransar som ocksa kallas Russian Volume eller 3D-volym fransar innebär att man applicerar ett knippe med flera fransar 3-7 st per naturlig ögonfrans för att förlänga fransarna. Med denna metod blir det möjligt att fa 200-800 fransar per öga istället för 60-100 st, sa tänk dig skillnaden! Faktum är att volymfransar väger mindre än en singelfransar.

Volym fransarna har en diameter pa bara 0,03-0,07mm. Till skillnad fran singelfransar som är 0,15-0,20mm i diameter. Detta innebär att volymfransar faktiskt är skonsammare för fransarna. Volymfransar är perfekt för de med glesa ögonfransar eller för den ultimata volymen och fluffigheten. Denna metod ger intensiv effekt utan ett ”tungt” utseende, det kommer inte att överbelasta eller skada dina naturliga fransar.

Kan man inte bestämma sig finns även mixfransar som är en blandning av singelfransar och volymfransar.

hgjh