FRANS/BROWLIFT

Lashlift ink färg

Lash Lift är en franspermanent. Lash Lift passar dig som tex inte kan ha en fransförlängning eller som gillar en mer naturlig look, men samtidigt vill fa böjda fransar. Denna behandling är för dig som endast vill böja dina fransar utan att färga eller göra keratinbehandling. Hallbarhet ca 6-8 veckor. Aldersgräns 16 ar.

Lashlift ink färg & keratinbehandling

Lash Lift är en franspermanent och självklart färgar vi även dina fransar samt gör en vardande keratinbehandling för att du ska fa ut det absolut mesta av din behandling. Lash Lift passar dig som tex inte kan ha en fransförlängning eller som gillar en mer naturlig look, men samtidigt vill fa böjda och färgade fransar. Keratinet stärker, vardar och skyddar dina naturliga fransar och dom kan upplevas längre och tjockare. Hallbarhet ca 6-8 veckor. Aldersgräns 16 ar.

Browlift ink färg & keratinbehandling

Brow Lift är som ett Lashlift fast för brynen, man tvingar strana i den riktigt man vill ha dom (snett uppat) för att fa ett fylligare bryn och na dess fulla potential genom att man nar alla sma stran när man sedan färgar dom. Brow Lamination/keratinbehandling är en sensationell och revolutionerande behandling där varje stra behandlas med en cocktail av vitaminer, mineraler, aminosyror, protein och keratin som bade ger ett skydd och är vardande. Pafyllning/ny behandling rekommenderas inom 4-6 veckor. Aldersgräns 16 ar.

hgjh