Frans/Bryn

FRANSFÖRLÄNGNING

Megavolym – Nytt set

Megavolym är för dig som vill ha mer svarta och fluffiga fransar. Man plockar fjädertunna fransar, 8-15 st och bildar fjäder/knippe som appliceras pa den naturliga fransen.

Mixfransar ( singel+volym ) Nytt set

Manga gillar att blanda singelfransar och volymfransar för att fa det bästa av bada världar. Här far vi bade det tjocka och svarta fran singelfransarna blandat med det mjuka fluffiga fran volymfransarna. Resultatet blir lite mer busigt och osymmetriskt vilket även ger en naturlig look.

Singelfransar – Nytt set

Singelfransar är den klassiska och första metoden inom fransförlängning. Resultatet blir motsvarande en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Singelfransar ger dig möjligheten att kunna välja böj pa fransarna som haller, istället för att krangla med ögonfransböjare som kan skada dina fransar.

Det ger ett naturligt resultat. Sa det rekommenderas för dig som inte använder smink eller kör en naturligare sminkning till vardags. Även om du har väldigt manga naturliga fransar kan det räcka med singelfransar för att fa intensivt resultat.

Volymfransar – Nytt set

Volymfransar är senaste tekniken inom ögonfransförlängning. Volymfransar som ocksa kallas Russian Volume eller 3D-volym fransar innebär att man applicerar ett knippe med flera fransar 3-7 st per naturlig ögonfrans för att förlänga fransarna. Med denna metod blir det möjligt att fa 200-800 fransar per öga istället för 60-100 st, sa tänk dig skillnaden! Faktum är att volymfransar väger mindre än en singelfransar.

Volym fransarna har en diameter pa bara 0,03-0,07mm. Till skillnad fran singelfransar som är 0,15-0,20mm i diameter. Detta innebär att volymfransar faktiskt är skonsammare för fransarna. Volymfransar är perfekt för de med glesa ögonfransar eller för den ultimata volymen och fluffigheten. Denna metod ger intensiv effekt utan ett ”tungt” utseende, det kommer inte att överbelasta eller skada dina naturliga fransar.

Kan man inte bestämma sig finns även mixfransar som är en blandning av singelfransar och volymfransar.

FRANS/BROWLIFT

Lashlift ink färg

Lash Lift är en franspermanent. Lash Lift passar dig som tex inte kan ha en fransförlängning eller som gillar en mer naturlig look, men samtidigt vill fa böjda fransar. Denna behandling är för dig som endast vill böja dina fransar utan att färga eller göra keratinbehandling. Hallbarhet ca 6-8 veckor. Aldersgräns 16 ar.

Lashlift ink färg & keratinbehandling

Lash Lift är en franspermanent och självklart färgar vi även dina fransar samt gör en vardande keratinbehandling för att du ska fa ut det absolut mesta av din behandling. Lash Lift passar dig som tex inte kan ha en fransförlängning eller som gillar en mer naturlig look, men samtidigt vill fa böjda och färgade fransar. Keratinet stärker, vardar och skyddar dina naturliga fransar och dom kan upplevas längre och tjockare. Hallbarhet ca 6-8 veckor. Aldersgräns 16 ar.

Browlift ink färg & keratinbehandling

Brow Lift är som ett Lashlift fast för brynen, man tvingar strana i den riktigt man vill ha dom (snett uppat) för att fa ett fylligare bryn och na dess fulla potential genom att man nar alla sma stran när man sedan färgar dom. Brow Lamination/keratinbehandling är en sensationell och revolutionerande behandling där varje stra behandlas med en cocktail av vitaminer, mineraler, aminosyror, protein och keratin som bade ger ett skydd och är vardande. Pafyllning/ny behandling rekommenderas inom 4-6 veckor. Aldersgräns 16 ar.

BRYNFIX / VAXNING

Brynfix – vax, plock, färgning

Färgar dina ögonbryn med Refectosils fantastiska hallbara färger som jag blandar till önskad färg samt formar och plockar till önskad form. Denna behandling passar alla som har egna naturliga brynstran.

Brynfix – vax, plock, färgning + keratinbehandling

Färgar dina ögonbryn med Refectosils fantastiska hallbara färger som jag blandar till önskad färg samt formar och plockar till önskad form. Denna behandling passar alla som har egna naturliga brynstran. Keratinet stärker, vardar och skyddar dina naturliga brynstran och dom kan upplevas längre och tjockare.

Vaxning & tradning ansikte

Vaxning/Tradning av hela ansiktet är ett skonsammare sätt att fa bort oönskad harväxt i hela ansiktet. Det haller upp till ca 1 manad. Trada hela ansiktet innebär: ögonbrynen panna kinder käke över/underläpp haka